Sommernegle

Palmer fra Baum und Pferdgarten aw14

 photo baum-palmer.jpgSelvom jeg mentalt er indstillet på at hoppe i sommertøj, så kan jeg heller ikke lade være med at lure lidt på AW14-kollektionerne, man skal jo vide, hvad man skal spare op til, ik’? 😉 En del af min opsparing skal klart spenderes hos Baum und Pferdgarten, der har en lang række styles med palmeprint i deres AW14-kollektion. Det kommer vel ikke som nogen overraskelse, at jeg elsker det hele, vel? 😉 Det er faktisk ikke første gang, at der er palmer fra den danske designduo, for jeg har denne kjole fra dem, som jeg har været rigtig glad for.

 photo baum-tasker.jpgJeg blev yderligere begejstret, da jeg så, at Baum und Pferdgarten fra AW14 lancerer en taskekollektion. Især clutchen skal jeg da se nærmere på 😉

I kan se hele Baum und Pferdgartens AW14-lookbook HER.

4 kommentarer

 • Sofie

  Lækre sager!! Ved du eventuelt, hvornår man kan købe kollektionen i butikken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har det lidt sådan, at det er kedeligt og forudsigeligt, at vi hver sommer skal se en masse palmer og tropical print. Men jeg kan virkelig godt lide deres twist med at tage printet ind i vintergarderoben og matche det med en flot flaskegrøn, det er virkelig kønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Elsker palmer både sommer- og vinter 😉 Men ja, det er en fin vinter-version, de er kommet på her 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommernegle