Søndagssang: Low Roar - Just A Habit

Coat it

 photo denimcoat.jpg1. Soft Rebels // 2. Monki // 3.Noisy May // 4. Minus // 5. Heartmade // 6. Baum und Pferdgarten

Jeg har endnu ikke fundet den helt perfekte denimskjorte (det er som om, alle brystlommer bare ser forkerte ud på mig, suk!), så i stedet er jeg begyndt at overveje, om jeg i stedet skal have mig en denimfrakke. Jeg tror, det vil være noget nær den perfekte forårsfrakke 🙂 Især de versioner, der er quiltede, er virkelig fine, synes jeg!

(modelbillederne er fra pinterest

6 kommentarer

 • Laura

  EJ, hvor er de flotte… men vil ikke så lækre når det regner tænker praktiske gris her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er så praktisk, at jeg har en regnfrakke, man kan smide udover, hvis det er 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Fantastisk indlæg – leder selv efter en, og jeg synes nr. 1 er så fin. Både fordi jeg helst vil have lange ærmer og fordi den bliver lidt ekstra fin med de quiltede syninger. Så haps, haps. I øvrigt fandt jeg den et par hundrede billigere, så det er jo værd at tage med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Low Roar - Just A Habit