Pretty!

Søndagssang: Low Roar – Just A Habit

low roarKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg ved det! Der har været lidt for stille på bloggen her i weekenden, men jeg har igen, igen været alt for tidsoptimistisk og lagt alt for mange planer på lidt for få dage. Jeg har haft virkelig travlt på arbejdet, og weekenden bød på både en fest på Sunday x Jane Kønig, fest hos et vennepar, en arbejdsdag i gården, og lige om lidt skal vi hen til min kærestes forældre, hvor vi for første gang skal møde vores lille, ny niece fra Schweiz. Nu er der så bare lige tre travle dage på arbejde, før det er påskeferie. Yay!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty!