Which color?

Endelig orden – nogenlunde da…

 photo makeup-newstorage.jpgJeg brugte størstedelen af min søndag på at rydde op og organisere mit lille (ok, knap så lille!) dullegrejshjørne. Det har længe været alt for rodet, så nu var det altså på tide at få orden, så jeg har overblik over, hvad jeg har (jeg har meget!), og så jeg sørger for at få det brugt. Når der er tid og lys(t) til det, regner jeg med at optage en video, så I kan se, hvordan jeg opbevarer og organiserer det hele.

I kan se, hvordan mit gamle walk-in så ud HER (vi har nemlig rykket rundt siden da), og I kan se, hvordan jeg har malet skamlen HER.

Hvordan opbevarer du dit dullegrej?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Which color?