Video: Empties #2

SPF til ansigtet

 photo solcreme-ansigt.jpgLa Roche-Posay 50+ Anthelios XL // Darphin Vital Proctection Age-Defying Protective Lotion SPF50 // Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defence SPF50 // Chanel UV Essentiel SPF 30 // Piz Buin Ultra Light Dry Touch Face Fluid SPF 30 // Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion SPF 30

Jeg bruger SPF i ansigtet hver dag året rundt, men nu da forårssolen for alvor titter frem, så vil jeg minde jer om at finde solcremen frem, hvis I ikke allerede bruger den 😉 For mig er det ultravigtigt, at en solcreme til ansigtet er superlet i konsistensen, så man kan lægge makeup ovenpå – og herover ser I mine favoritter.

Især Kiehl’s (er ved at løbe tør og har allerede back-up klar), La Roche-Posay og Shiseido er storfavoritter hos mig – og sidstnævnte lanceres i år i en forbedret udgave, der simpelthen beskytter bedre efter at have været i kontakt med vand. Det er lidt langhåret, men I kan læse mere om det HER. Jeg skal helt sikkert prøve den nye Wetforce-version 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Godt indlæg!! Vil du ikke også lave et indlæg om hvilke almindelige dagcremer med SPF du bruger? Jeg leder efter en der er god til fedtet hud, men som ikke nødvendigvis er en BB-creme (og gerne nogle budget options)
  Eller, er solcremer egentlig ikke også så fugtende, at de kan fungere som alm. dagcreme?.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg bruger ikke dagcremer med SPF, da beskyttelsen ikke er tilstrækkelig efter min mening. Hvis du har fedtet hud, vil jeg anbefale dig at bruge et fugtende serum og så en solcreme ovenpå 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Empties #2