Pretty prints

(gårs)Dagens outfit: Green goes with everything

 photo outfit_310715_1.jpg photo outfit_310715_2.jpgJakke fra H&M, kjole fra H&M, bælte fra Pieces, sandaler fra Yvonne Koné, taske fra Chanel, halskæder fra Jane Kønig og Julie Sandlau

Jeg nåede lige hurtigt at få taget disse outfit-billeder, inden jeg tog direkte fra arbejde for at mødes med en veninde inde i byen. På ganske effektiv vis nåede jeg at købe gave til en gammel studiekammerat, der holder 30-års fødselsdagsfest i dag, og bagefter stod den på überlækker middag på Uformel. Hvis I ikke allerede har været der, så skynd jer at booke et bord, mens de stadig har deres pocheret æg med kantareller og urtebouillon med røget svinebryst på menuen. Det var sååå godt!

P.S. Kjolen har jeg savlet over HER, og da jeg den anden dag var i Amagercenteret for at få mit pas fornyet, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at slå et smut forbi den lokale H&M for at se, om den var noget. Det var den 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

  • Signe

    Din jakke! Hvor er din fin! Husker jeg galt, eller er det en ældre sag fra H&M?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty prints