Dagens outfit: Colorful kimono

Orø, here we come!

Allerede sidste år løftede jeg sløret for, at hr. kæreste og jeg var gået på sommerhus-jagt. Ret hurtigt fik vi snævret ind, at det skulle være på Orø, en fin, lille ø ud for Holbæk. Vi forelskede os også ret hurtigt i et sommerhus, men det er altså først nu – et helt år efter – at det hele er faldet på plads, og i morgen får vi så nøglerne!

Hr. kæreste er fra Amager, jeg er fra Fyn, så det er kun oplagt, at vores sommerhus da også skal ligge på en ø. Glæder mig sådan til at gøre stedet til vores eget og skabe en masse dejlige minder der. Visit Orø har lige lavet den fineste video om Orø, og den gør mig kun endnu mere sikker på, at vi har fundet det helt rette sted til at købe sommerhus 🙂 #nospons

I kan følge mig på Snapchat, hvor jeg hedder modemedmere, for flere updates 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Colorful kimono