Lots of leopard

Dagens outfit: Army, lace & pleats

 photo outfit_300816.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Strik fra Custommade, top fra Only, nederdel fra River Island, sandaler fra Birkenstock, taske fra Rough Studios, solbriller fra Ray-Ban

Efter arbejde har jeg købt knapper og hentet pakker, vasketøjet er netop hængt til tørre, og nu vil jeg løbe igen, da vi skal spise aftensmad hos hr. kærestes forældre. Glæder mig lidt til i morgen aften, hvor jeg for en gangs skyld ikke har planer – så skal der i den grad bare sumpes på sofaen 😉

2 kommentarer

 • Den Custommade-strik ser virkelig lækker ud, har du måske et link til den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Signe

   Jeg har købt den på lagersalg, så jeg tror, den er nogle sæsoner gammel og dermed ikke til at finde online 🙁

   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lots of leopard