Vinder af Aussie-konkurrence nr. 2

Hvad er dit bedste tip til lækkert sommerhår?

Photobucket
Så er det tid til at udlodde det sidste præmiesæt fra Aussie! Denne gang er det meget simpelt: Del dit bedste tip til at få labert sommerhår i en kommentar til dette indlæg.

Sommertid kan godt være en hård tid for håret med alt det sol, saltvand og klor, det bliver udsat for – så jeg tror vi alle kan bruge lidt tips og tricks til at holde det lækkert og sundt 😉

Så hvad enten det er et bestemt produkt, måske en speciel frisure der kan forvandle dig fra strandsild til partypige eller noget helt tredje – do share!

(Og meget gerne inden på onsdag kl. 17, hvor vinderen vælges…)

(billede fra democraticunderground.com)

30 kommentarer

 • fordi at sol, vind og havvand er så hårdt mod håret er det en god idé at bruge en rigtig fugtgivende hårkur 1-2 gange om ugen. det gør dit hår silkeblødt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Nielsen

  Hejsa!
  Jeg vil lade mit pandehår blive langt, så det er nemmere at sætte op når jeg f.eks. skal på stranden. Jeg vil også lade resten vokse længere, så jeg kan lave en af de der gudesmukke fletninger i siden eller en flot høj hestehale. Man kan spise nogle piller kaldet Silica, som er et kosttilskud, der styrker hår, negle og øjenvipper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria 🙂
  Her kommer mit yndlingstip: Vask håret med en økologisk shampoo, f.eks. fra K pour Karite. Sæt håret op i en meget høj hestehale. Når det er nogenlunde tørt, børster du det igennem med en extension-børste (den er mildere og sundere end en almindelig hårbørste). Sæt håret i en løs knold, pjusk med fingrene og hiv nogle små totter frem. Så er du en strandklar boho-chick 🙂
  -Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MiaL

  Vask det mindre – brug tørshampoo. Ja måske i virkeligheden et fif vi burde leve efter hverdag. Men hår er bare bedre når det ikke bliver vasket hverdag. Slut – over and out.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Mit bedste hårtips er shine-spray! Om sommeren, når håret kan blive slidt, er shinespray en fantastisk “nu-og-her” løsning. Selvfølgelig er en god kur der fugter og plejer også rigtig god, men skal man ud af døren til en havefest, så kan shinespray gøre underværker. Mit hår er ravnesort, og derfor er det altså rigtig rart med noget skin, da det så bliver mere levende at se på, og få mere “dybde”. Min shinespray er fra H&M – meget billig, men dufter skønt, og does the trick!

  Sommerhilsner fra Lærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lind

  Det bedste for mit hår er ihvertfald altid at vaske kloren ud af håret, når jeg har været en tur i poolen og derefter puttte hårkur i og vente mindst 10 minutter, for at undgå knastørt hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  For mig er det følgende: en gang om måneden skal du give dit hår olivenolie. Kom olien i håret om aftenen og sov gerne med det natten over hvis det er muligt. Pak håret ind i f.eks. en gammel hue eller tilsvarende.
  Vask olien ud næste morgen.
  DET VIRKER FOR MIG.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej.

  Det bedste tips til sundt sommer hår er for mit vedkommende at man bruge en beskyttende creme med solfaktor inden man går ud i solen og så syntes jeg selv at man skal vente med at farve hår til efter sommeren er ovre. Fordi sol og saltvand er hårdt overfor det nyfarvede hår.

  Jeg håber nogle kan bruge disse råd, det har i hvert fald hjulpet mig. God sommer til alle herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit tip er måske lidt mor – agtig, men noget af det vigtigste som man let kan glemme: BESKYT HÅRET!Sol og vand kan virkelig skade håret om sommeren, og selvom man gerne vil have det lidt skødesløse saltvandshår, så kan det opnås på andre måder end at slide det. Så mit bedste råd er at beskytte håret med hårkur eller olivenolie på stranden og ellers putte lidt solcreme på hovedbunden. 🙂 Og så er det ellers bare med at nyde sommeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  ELSK DET! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  For at beskytte mit hår mod solen bruger jeg hårprodukter der beskytter mod solen, og hvis man ikke har sådan en produkt kan man ganske enkelt bruge en smule normal solfaktor i stedet for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mit bedste tip til sommerlækkert hår er: babyolie:) Fordel en smule i spidserne/længderne inden du tager til stranden, det beskytter og plejer håret og bliver langsomt skyllet ud efterhånden som du bader. Om aftenen er det bare at vaske håret normalt – farvel til slid og kedelig solskadet hår. Jeg har brugt det i 3 år nu, og synes det virker fantastisk:)
  -Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mig er det ganske simpelt franske fletninger, det kan mit fine hår holde på, samt det dur under både en hat (jep, bliver let skoldet i hovedbunden) og kan peppes op med et eller andet hårpynt.

  Selv i mit nu hverken korte eller lange hår, kan jeg redde det ved et par franske fletninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Mit bedste tip til lækkert sommerhår er at putte en lækker fugtgivende leave-in conditioner i fugtigt hår, og så sætte det i en stram snoget knold midt oppe på hovedet, og så bare nyde sin skønhedssøvn. Når du vågner og slår håret ud burde det meget gerne være fyldt med en hel masse fantastiske beach-chick-blake-lively-lignende-bølger på dit solbrune hovede.
  Jeg elsker selv at gøre det her, da jeg har langt dansker-fladt hår, og det er det eneste der kan sørge for holdbare bølger i mit hår.

  Btw, er det også meget sundere for håret end at stege det med en krøllejern! 🙂

  Håber i kunne bruge det, hav en fantastisk sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Mit bedste tip til sommerlækkert hår er nok mest henvendt til festival-hår! Det handler nemlig om tørshampoo! Det er en genial opfindelse der gør at du slippe for fedtet, skinnende, ildelugtende hår i de dage du er på festival. Med en en lille tørshampoo-fætter i tasken kan du føle dig super (sommer)lækker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guld

  Hej 🙂

  Mit bedstetip er og bliver :
  REGNVEJR!
  Eller måske ikke den kæmpeskylle, hvor man ligner en druknet mus, men regnvand til håret er perfekt.
  Jeg er selv en pige, der konstant jagter(forgæves indkøb af GHD-glattejern -why?) de bløde bølger og små finurlige krøller, som jeg synes giver mere personlighed end bare det flade hår. Hår skal også være individuelt 🙂
  Jeg plejer at stille en lille skål ud, når det regner, så jeg bagefter kan putte vandet i en sprøjteflaske og pst-pst…de sødeste krøller – og det slår både det hypede saltvandsspray – bumble&bumble produkter. Og det gør også håret blødt:)

  På denne måde kan regnvejr også nydes 🙂

  Smil herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  En god idé er at gøre håret vådt inden du hopper i vandet, da dette sørger for at håret ikke absorberer så meget af det skadelige klor eller saltvand. Og så husk at vaske håret efter sådan en svømmetur, så det klor og salt du har fået i håret bliver skyllet ud. Slut evt. af med en hårkur, så håret kan blive tilført fugt, da både sol og strand desværre udtørrer håret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  hej 🙂
  jeg fletter altid mit hår når jeg tager på stranden i syden…
  om aftenen tager jeg det så ud og har på denne måde de pæneste krøller!!! utroligt lækkert, når man er vandt til glat hår….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit tip koster ikke , hverken i produkter eller andet, som man sikkert ellers burde bruge:)
  Men, sæt dit hår op i en knold, hvor du snoer håret sådan at spidserne bliver gemt væk. Jo mere hår du får “pakket væk” i knolden, jo mindre skadet bliver det. Nyd en dag med sol og strand! Og når du så skal være lækker om aftenen, tager du knolden ud, og tadaa; bølget, flot beach-look! Enkelt og simpelt trik til lækkert sommerhår;)
  Knus Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit hår bliver altid vildt slidt af solbadning,
  så jeg plejer at tage en hårkur med på stranden,
  massere den ind i mit fugtige hår, og lade kuren trænge ind i solen(:
  Det er den perfekte måde at få håret til at tage imod kuren, og samtidig redde du dit hår i stedet for at ødelægge det i solen:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Mit bedste hårtip er til krøllet hår, eller hår med fald. Ofte kan håret have tendens til at blive kruset, og man skal have et eller andet form for produkt i for at samle krøllerne. Mirakel midlet til dette er noget så simpelt som den blå, classiske nivea creme (blå metal dåse) som bare skal krammes op i håret. Så har håret både fået fugt, hold og krøllerne ser fantastiske ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mit bedste tip, er at få klippet lokkerne,inden sommeren også bruge en dejlig god hårkur et par gange om uge, så skal det nok gå. Men vil lige påpege at ens hår ser rigtig smukt ud efter en dag på stranden, helt naturligt og uden styleing, det elsker jeg i hvert fald. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Maria
  Det bedste, man kan gøre for at pleje og vedligeholde sit hår om sommeren er at bruge hårkur mindst en gang om ugen og at bruge Leave in Treatment i spidserne hver dag (det kan smart nok også bruges til at style håret). På den måde kommer håret til at se sundt, velplejet og glansfuldt ud. Jeg kan anbefale hårkuren “extreme moisture” fra mop og Leave in Treatment REF.532.
  God sommer til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Staunsager

  Brug helt alm. babyolie i hele eller delvise af håret, når du er på badeferie. Så undgår du at håret udtørrer af den høje varme, og evt. klor fra pools.

  Lækker sommer til Jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou.

  Jeg har selv afbleget ødelagt hår, da jeg er gået fra mørkhåret til lyst (dog over 4 gange med lyse striber). Hver gang efter jeg er blevet farvet går der en uge, hvor jeg har fransk fletning HVER dag.
  Det gælder bare om at tage en hårkur i fugtigt hår om morgenen og så lade det lufttørre lidt, og så sætte det i en fransk fletning, om aftenen kan man så tage en omgang mere, og så starte forfra næste morgen, efter en uge er mit hår ihvertfald skinnende og blødt igen :-).
  Kan desuden anbefale Osmo essence hårkur mod ødelagt hår, som kan købes på http://www.billigvoks.dk
  -Lou.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har selv virkelig mange krøller, og de kruser noget så voldsomt ved den mindste smule fugt. Det kan godt være et problem om sommeren, hvor småregn, badning og sved ligesom får krøllerne til at ‘skille’. I mange år afholdt det mig fra at tage hovedet under vand, når jeg badede i poolen eller på stranden, men nu har jeg fundet ud af at have en fugtighedscreme (gerne med lidt solfaktor) liggende i tasken, og så lige kramme den ind i håret efter badning. Så lader jeg bare håret tørre normalt og enten sætter det op i en høj knold eller lader det hænge og være en smule boho-kruset. Meget lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker sommeren på godt og ondt. Ens hår bliver så tørt men samtidig lysere og man slipper for den kedelige farve man har gået med vinteren over. For at få det endnu lysere kan man komme lidt citron saft i håret det hjælper også med at pleje. og hvis man er træt af det tøre hår kan advokado være en hjælp!

  Jeg har selv en del krøller og elsker derfor når jeg er ved havet og kommer op efter en dukkert, lader håret tørre og wupti de flotteste krøller i det blødeste hår:) – lugten er ikk den bedste, men det må man ta med:)

  /Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hejsa,
  mit bedste hårtip til sommeren lyder som følgende: vi alle kender det at få tørt og trist hår, selvom man plejer det efter reglerne. Da jeg en gang i mellem tager i svømmehallen, tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne udforske mulighederne med en sauna. Derfor tog jeg en god hårkur i håret og smuttede ind i saunaen med det i i ca. 20 min. Resultatet blev et blødt, velfuftende og skinnende hår. Varmen i saunaen skulle få hårstråene til at åbne sig, og blive mere modtagelig overfor bl.a. hårkur. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Maria

  Jeg har krøller, og har altid skyndt mig i bad efter en tur på stranden. Men sidste sommer lod jeg håret tørre, havde også været ude at sejle så fik vind i håret, om jeg fik de flotteste krøller og et GIGA fyldigt hår, uden at gøre noget som helst. Tror det er meget individuelt, men et godt råd er i hvert fald, at bruge shampoo af to omgange når du er i bad. Første gang vasker shampooen det beskidte ud af håret, og først ANDEN gang kommer effekten af shampooen i dit hår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette

  Da jeg har et fladt hår, er det altid meget lettere at krølle efter en gang saltvand. Om sommeren er dette jo så bare gratis, når man har været en tur i havet. Så skal man bare føntørre håret og wupti så er der fine krøller – helt gratis!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Aussie-konkurrence nr. 2