Dagens outfit: Knit & skirt

Inspiration til entré

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Entréen – eller mangel på samme – i vores lejlighed er en af de ting, som jeg har villet gøre noget ved i et stykke tid nu. Den anden dag sendte jeg det øverste billede med grenen til hr. kæreste og sagde: “En gren og en kasse – så har vi vores entré!”, men han var vist ikke helt enig 😉 Da vores entré-område ikke er vanvittig stort, skal der bare være en knagerække, en bænk eller kasse, som man kan sidde på og opbevare sko i og en kurv, hvor man kan smide handsker, paraplyer og cykelhjelm – et spejl har vi allerede…

Men altså… Det er jo ikke helt nemt at finde den perfekte knagerække! Har I nogle gode forslag? Der skal kunne hænge mange ting på den, dvs. mange og store knager, og så må den helst ikke være for gøglet, hvis det giver mening?

(billeder fra pinterest og blickfang.com)
   

38 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Knit & skirt