A lot of army

(fre)Dagens outfit: New, pretty skirt

 photo outfit_140815_1.jpg photo outfit_140815_2.jpgJakke fra H&M, top fra Only, nederdel fra Edith & Ella, bælte fra Pieces, sko fra New Yorker, solbriller fra & Other Stories, taske fra Boyy

I sidste uge var jeg inde i Edith & Ella-butikken i Købmagergade, for jeg har forelsket mig noget så grueligt i halvdelen af deres AW-kollektion. Men mens jeg lige overvejer, hvordan moneterne skal formøntes (har desværre ikke råd til det hele, men på top to står denne lækre bikerjakke i uld og denne nederdel, som billedet overhovedet ikke yder retfærdighed, for den er nemlig NEON), så browsede jeg også lige udsalgsstativerne igennem, og med mig hjem komme denne fine nederdel nedsat med 70 procent. Det kan vi li’! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A lot of army