Søndagssang: Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities

Dagens outfit: Color combo

 photo outfit_200616_1.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Kimono fra Vero Moda, top fra Saint Tropez, nederdel fra H&M, sko fra H&M, taske fra Marieta Cox, solbriller fra Miu Miu

Det bliver et lidt sent indlæg fra min hånd, da jeg her til aften har været til det fineste event med A-Derma. I ved jo nok, at jeg elsker det hudplejebrand, da jeg er så “heldig” at lide af atopisk eksem. Udover at høre om deres produkter, var vi også inviteret til alskens matcha-godter hos Byoh, og før har jeg ikke rigtig kunne se fidusen ved det meget hypede matcha, men alt var virkelig lækkert, og jeg skal snarest forbi og have mig en Matcha Cashew Vanilla Latte!

Nu vil jeg smutte igen. Hr. kæreste har sagt, at jeg ikke kan se det nye afsnit “Game of Thrones”, før jeg har været inde på min e-boks for at underskrive alle de papirer, som banken har sendt. Nu er der kun 11 dage til, vi overtager drømmesommerhuset, og jeg GLÆDER mig 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities