Dagens outfit: Elastiske flæser

Dagens outfit: Maven i maxi

 photo outfit_160816_1.jpgCardigan fra Uniqlo, silketop syet i Vietnam, nederdel fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim, sandaler fra Birkenstock, solbriller fra Illesteva

I dag har været en helt igennem skøn dag! Den startede nemlig med nyheden om, at min svigerinde i Nordjylland har født en velskabt lille pige, og alt gik godt. Da MMS’en med mor og datter tikkede ind, blev jeg så glad – de så begge så kærlighedsfyldte ud, som de lå der i hospitalsengen, og der gik det virkelig op for mig, at om 3,5 måned så er det mig, der ligger og smiler lallegladt ned til mit afkom, når det bliver lagt på mit bryst. Vildt, altså!

Den gode stime fortsatte med en lækker kagedate efter arbejde med en veninde, og nu er jeg returneret hjem til hr. kæreste, hvor jeg brænder efter at høre, hvordan hans dag nr. to på nyt job er gået.

Sidst I så denne nederdel, var jeg til bryllup og forsøgte stadig at skjule mavsen, men nu får den lov til at blive vist frem – uanset om man prøver at gemme den væk eller fremhæve den, så får man altid en kommentar med på vejen: “Man kan slet ikke se, du er gravid!” eller “Hold da op, sikke din mave er vokset!” – you can’t please the crowd 😉

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Elastiske flæser