(tors)Dagens outfit: Apropos bukser med print...

Guide til bæreredskaber coming up

img_0615Ringslynge fre Levate

img_0624Fastvikle fra Artipoppe

img_0639

Bæresele fra Artipoppe

Jeg får en del spørgsmål – især når jeg poster på Instagram Stories – om bæreredskaber, så jeg tænker at lave et lille skriv om vikler og andre bæreredskaber i den nærmeste fremtid. Det er ikke alle, der har det samme behov eller temperament for de forskellige typer, der findes, så det bliver ikke sådan how to-guide, da alles behov ER forskellige. Det bliver nok mere min erfaring med det hele, som jeg vil dele og håbe, at nogle af jer kan bruge det til noget.

I mellemtiden kan I læse dette indlæg om baby-bæring 🙂

2 kommentarer

 • Samantha Elm

  Hej,
  Kan se du har bæresele fra Artipoppe, hvilket jeg også har kig på. Jeg bruger pt strækvikle, men kunne godt tænke mig at supplere med en lækker bæresele. Jeg kan bare ikke læse mig til nogen steder om de er ergonomiske gode for baby?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Samantha
   Den er ergonomisk at bruge – jeg ville aldrig bruge noget bæreredskab, der ikke er ergonomisk 😉 Vær obs på, at Artipoppe efterhånden har en del slags forskellige bæreseler: En du kan bruge fra nyfødt (convertible), en du kan bruge fra ca. 6 mnd. (classic), og så en toddler. Overvejer selv at købe toddler-versionen til min søn, hvis den kommer på pre-order, da min lillemand er ved at vokse ude af classic.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(tors)Dagens outfit: Apropos bukser med print...