I just died and went to fashion heaven!

Hot Fashion Week

I dag var vejret supergodt, så klædt i sandaler og nederdel drog jeg igen ud med kollega og fotograf for at tage billeder (måtte jo virkelig oppe stil-overliggeren efter gårsdagens kedelige jeans+tank top). Det var dog godt nok varmt at stå at spejde efter folk på Rådhuspladsen. Det var supervarmt i dag…Jeg har desværre ikke fået taget et billede, da jeg allerede var stået alt for sent op om morgenen, og på vej hjem blev jeg fanget i en byge. Men det kan jo være, at der er andre, der har foreviget mit outfit…

I et hul mellem showsene stoppede vi forbi La Glace for at se Malene Birger’s fine pink makroner, som er lavet i forbindelse med modeugen. Jeg nåede ikke at købe en, da køen i La Glace var så lang. Men jeg satser på at nå ind i morgen…
Flotte kjole-kager…
Der hang også fine Malene Birger sketches i vinduet…
Om aftenen var jeg så til Designers Remix Collection-showet. Det foregik i det gamle elefanthus i zoo. Der var en helt speciel stemning, mens gæsterne gik gennem zoologisk have, og mørket faldt på. Løverne lå og dasede, mens isbjørnene fladede helt ud. Alle dyrene var faktisk helt stille, mens lyden af klakkende stiletter og summende snak fyldte de fine gangstier i zoologisk have.

Oppe ved pladsen foran det gamle elefanthus fik vi så champagne, og man kunne rigtig stå og spotte folk – det er altid rigtig sjovt, synes jeg.

Efter et stykke tid gik vi alle ind i elefanthuset. Der lugtede stadig lidt af elefant, og den hvidmalede sal var oplyst af en blå projektor, mens cirkus-elefant-musik strømmede ud gennem højtalerne.

Efter at gæsterne blev bænket gik showet i gang. Det er helt anderledes at se et show i virkeligheden end på nettet. Musik, lys, modellernes catwalk, stoffets bevægelse – det hele går op i en højere enhed, som slet ikke kan mærkes på nettet.

På invitationen stod der “Asian Persuasion”, hvilket jeg går ud fra er kollektionens navn. Der var fine obi-bælter af læder, men ellers synes jeg ikke, at kollektionen emmede af asien – det var et mere moderne og nutidigt take i hvert fald.

Showet startede ud med lyse frakker i noget let, skinnende stof. Der var en superfed, sort buksedragt. Så kom der en masse pink , nogle med sjovt print. En enkelt lilla kjole, og en masse kjoler i sort og hvid. De var dekoreret med kæmpe rosetter, flæsekraver, assymetri, dybe udskæringer, store ærmer.

Modellernes hår var spektakulært – nærmest en lille skulptur på deres hoveder. Jeg håber, I kan skimte dem på billedet. Mine billeder blev ikke så gode på grund af lyset og bevægelserne…
Det hele var alt for hurtigt overstået, og gæsterne gav designer Charlotte Eskildsen et kæmpe bifald. Det var et rigtig flot show med ekstravagant hår og styling. Der var ikke noget, jeg måske decideret ville løbe ud at købe, men fantastisk show nonetheless…
Husk at klikke over på ALT for damerne for at se dagens billeder af stylish kendisser 🙂 (billederne fra i går kan ses her)

I morgen tidlig starter jeg dagen ude på kontoret, og ved middagstid tager jeg ind for at se Designskolen Koldings afgangsshow. Jeg satser også på at komme ind til modemessen i Forum…og ind og købe kager hos La Glace. Om aftenen skal jeg til fødselsdag hos en veninde fra studiet. Meget blogging bliver der nok ikke – men jeg tror lige, at jeg vil programmere et enkelt indlæg…Men NU er jeg godt nok også helt flad!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just died and went to fashion heaven!