Signatur-frisuren

Striber og pailletter


Hvad de end putter i vandet i Frankrig, kan jeg så ikke få en ladning sendt til Danmark?

Jeg faldt for outfittet og stemningen på dette billede ved første blik. Det casual, chic pjuskede hår, som måske er et godt alternativ til en high maintenance signatur-frisure, øjne tegnet op med en masse eyeliner, let blushede kinder, en stribet trøje under en pailletbuksedragt og accessorizet med nogle tynde, fine halskæder. Very french chic, non?

Kvinden på billedet er en fransk tv-vært og journalist, der hedder Daphné Bürki, og hun er medvirkende i den seneste “Une Fille Un Style” på Vogue Paris’ site. Det er den talentfulde Garance Doré, der står bag siderne.

“Une Fille Un Style” har også et par sider i det trykte magasin, som er virkelig inspirerende. Siderne er så populære, at de faktisk har deres egen tråd på the Fashion Spot. Hvis I får tid, så klik igennem den og blive inspireret – og måske også en lillebitte smule misundelig.

(billede fra vogue.fr)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Signatur-frisuren