Dagens outfit: Pink + flowers

Out & About III

 photo out-about-III.jpgSå fik jeg endelig taget mig sammen til at tage billeder og skrive tekst til endnu et Out & About-indlæg – eller “empties”, som nogle også kalder indlægget 🙂 Nogle af produkterne har jeg fået til test, mens andre er ting, som jeg har købt og brugt trofast i mange år – men fælles for dem alle er, at jeg er nået til bunds i dem og har nydt at bruge hver en dråbe 😉

Mandeolie fra Urtegaarden: Denne flaske så I også i det sidste Out & About-indlæg, men ja, det er altså et musthave for mig at have mandelolie. Absolut uundværlig til barbering af bikinilinje, rensning af pensler, makeup-fjerning og mange andre ting. Prisen er omkring 120 kr. for 500 ml. og kan fås hos din lokale helsekostforhandler.

Clear Moisture Shampoo og Conditioner fra Redken: Jeg har ikke haft den største erfaring med Redkens shampooer og balsammer, indtil jeg fik dette sæt, da jeg var til hår-workshop hos Hebe Copenhagen. Den giver fugt til mit hår, som har det med at blive ret så tørt og trist, men hvor andre fugtgivende shampooer har det med at tynge håret og få det til at klaske, så giver denne et luftigt look til håret. Jeg har virkelig været glad for dette sæt, og hvis jeg nogensinde kommer til bunds i alle de shampooer, jeg skal teste, så vil jeg klart købe dette sæt fra Redken igen 🙂 Du kan vælge tre produkter fra Redkens Clear Moisture-serie for 349 kr. hos nicehair.dk.

Calming Body Cream fra pai: Jeg er virkelig blevet fan af pai, der laver lækre og luksuriøse produkter til følsom og allergiudsat hud. Jeg har før skrevet om deres rare og skånsomme eksfolieringsmaske, og jeg må uddele samme ros til deres bodylotion: Selv om den er målrettet tør og sensitiv hud, er den ikke fedtet, men den fugter stadig rigtig fint. Pumpen doserer den rette mængde, og emballagen er sådan én, man gider at have stående fremme 😉 Calming Body Cream fra pai koster 240 kr. hos fx luxbeauty.dk, ellers oplyses nærmeste forhandler på tlf. 3810 0111.

Exomega Emollient Cream fra Aderma: Denne creme er en gammel traver her på bloggen, og det er nok en creme, der altid kommer til at være i min hudplejerutine. Absolut genial til følsom og eksemramt hud og kan ikke anbefales nok! Exomega Emollient Cream koster 160 kr. på apoteket, men kan fås til under 100 kr. hos Apo-rot, hvor jeg plejer at købe den.

Hydra Beauty Serum fra Chanel: Åh, jeg er ret ærgerlig over, at jeg er løbet tør for denne, for den er perfekt i sommervarmen! Fugtende, svalende og absolut luksuriøs og lækker! I kan læse mere i et tidligere indlæg HER. Hydra Beauty Serum fra Chanel koster 725 kr. og kan fås hos Chanel-standere, der sælger hudpleje.

Quickliner for eyes i “Roast Coffee” fra Clinique: Jeg har skrevet om denne før, og det er der en go’ grund til, den er super nem at bruge og giver med lille indsats en stor effekt aka perfekt definerede øjne. Elsker virkelig det stads! Quickliner for eyes fra Clinique koster 145 kr. hos Magasin.

Renewing Cleansing Cream fra Murad: Jeg har klemt mig igennem adskillige af disse tuber fra Murad. Jovist, de er dyre, men utroligt drøje i brug – I kan læse om denne rensecreme i mit tidligere indlæg om hudpleje HER. Renewing Cleansing Cream fra Murad koster 329 kr. hos ezzence.dk.

Citrus and Spice Hand and Body Lotion fra Balance Me: Over tiden har jeg efterhånden fået købt mig en go’ samling fra Balance Me; de laver lækre produkter med naturlige ingredienser – og de fungerer bare! Jeg har ansigtmasker og læbepomader fra brandet, og nu er jeg så lige nået til bunds i deres bodylotion, der også kan bruges som håndcreme. Den har en skøn duft og er så rar at smøre sig ind i. Mmm! Citrus and Spice Hand and Body Lotion fra Balance Me koster 195 kr. hos shop.dk.

Har du nogle skønheds-, hår- og hudplejeprodukter, du kan anbefale?

8 kommentarer

 • Maria

  Jeg har været glad for flere af dine tips, blandt andet Aderma Cleansing Oil og L’Oreal mascaraen som du anbefalede. Nu må jeg altså prøve den mandelolie, som du har skrevet om flere gange!
  Mine tips: Jeg tror jeg tidligere har nævnt Trilogy Rose Hip Oil :-), men den er stadig et must for mig. Jeg bruger den under Body Shops Vitamin E Night Cream om natten.
  Origins Ginger Essence er en skøn duft til hverdag. Jeg er på tredje flaske og den er næsten brugt op. Jeg har parfumeallergi og kan ikke holde de fleste parfumer ud, men denne bruger jeg hver dag og bliver ikke træt af den. Body Scrub’en i serien er også virkelig lækker.
  Et andet godt Origins produkt er VitaZing BB cream.
  Til sidst en virkelig god prisbillig lip gloss: Maybelline Color Sensational Cream Gloss.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Er glad for, at du kan bruge mine anbefalinger 🙂 Jeg elsker ingefær, så jeg må se nærmere på de Origins-produkter 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvis du godt kan lide balance me, kan jeg godt anbefale deres clean and Smooth face balm. Godt nok er der en lille smule gryn i (havregryn) som jeg ellers altid undgår, men det er ikke meget og det virker ikke så hårdt for min hud som andre exfolierende gryn ellers gør. Min tørre sarte hud har suget det til sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder som noget, for mig – 1000 tak for tippet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Så lidt, så lidt. Whoops, kan se auto correct var lidt for hurtig, mente selvfølgelig Cleanse and Smooth…
   Selv kunne jeg også rigtig godt tænke mig at prøve deres Skin Bright Hydrating Mist for ekstra fugt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De har SÅ mange lækre produkter, som jeg gerne vil prøve 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er også hoppet på aderma og sikke en forskel der er på min hud. Du er så god til sera, hvilken uden parfume vil du anbefale til eksemhud? Så man kan få nogle gode ingredienser ind i hudplejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Pink + flowers