Søndagssang: C.V. Jørgensen

Dagens outfit: Gammel kombi

 photo outfit_050813_1-1.jpg photo outfit_050813_2.jpg photo outfit_050813_3.jpgTee fra Monki, nederdel fra T by Alexander Wang, solbriller fra H&M x Lanvin, sko fra H&M, sandaler fra H&M, ringe fra Rebekka Rebekka, Accessorize og gave fra min søster. Neglelak er “Pink Hop” fra Appeal4

I dag tyvstartede jeg modeugen med et event med Starbucks og Moxy Copenhagen, og det var simpelthen så skønt med champagne, iced latte og små hapsere på en solskinsfyldt tagterasse i Kødbyen 🙂 Jeg fik desuden catchet up med en masse bloggere, og det er simpelthen noget af det mest rare, da det er så skønne damer 🙂 Jeg assisterede bl.a. Emilie i at vinde en konkurrence (tjek @emiliblog), og så hjalp Katrine mig med at få taget et dagens – det har hun da klaret meget godt 😉

Kombinationen af denne tee og nederdel er bestemt ikke ny – se bare HER og HER – men her er den lidt mere sommerligt stylet. Heldigvis kommer både pink og blå til at være nogle af de dominerende farver til efterår og vinter, så det gør ikke noget, at jeg genbruger 😉

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: C.V. Jørgensen