Dagens outfit: Dressed for the heat

Dagens outfit: Det klassiske miks

 photo outfit_300714_1.jpg photo outfit_300714_2.jpgTop fra COS, broche fra Chanel, bukser fra Zara Kids, sandaler fra Birkenstock, taske fra Alexander Wang

Striber fungerer bare altid i et mønstermiks – læs mere om det HER – og nu da vejret for en kort stund tillod lange bukser, hoppede jeg i mine nye bukser fra Zaras børneafdeling og satte min trofaste stribede top fra COS dertil.

Har I forresten været henne for at læse Acies indlæg i dag? Jeg synes altid, det er så skønt at læse/se/høre om folk, der er kommet ind på deres drømmeuddannelse. Generelt synes jeg bare, det er spændende at høre, om folks vej til den uddannelse eller det job, de nu har. Der er mange veje til “målet”, og det er nødvendigvis ikke den slagne, der er den mest rigtige. Hr. kæreste var for eksempel overbevist om, at han skulle læse jura, men droppede ud og begyndte på arkitektstudiet, og nu jetter han af sted til projekter i Indien og Kina. Selv tog jeg den ret traditionelle vej med gymnasium/sabbatår/uni og er rigtig glad for at være journalist, men en af mine gamle journalistkolleger skal faktisk til at læse til lærer, og det viser da bare, at man altid kan sadle om og finde en anden hylde, der er rigtig for én.

For sjov var jeg for eksempel inde og tjekke, om jeg stadig kunne komme ind på jordemoderstudiet (min mor er oprindeligt uddannet jordemoder, og hvis jeg ikke var blevet journalist, var jeg nok endt på det studie), og det kunne jeg faktisk godt – selv efter mit 13-skalas gennemsnit blev omregnet til et 7-skala gennemsnit. Så hvem ved, når jeg en dag er helt “udskrevet” som journalist (hvilket forhåbentlig ikke sker!), så kan det måske være, jeg følger i min mors fodspor 😉

I må endelig gerne dele jeres tanker om drømmestudiet og det at skifte retning i livet: Er der nogen af jer, der er kommet ind på drømmestudiet i dag – eller overvejer I at læse noget helt andet, end det i læser/har læst?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Dressed for the heat