Yoga

Dagens outfit: Bule i blomster

 photo outfit_261016.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Cardigan fra Muji, skjorte fra H&M, jeans fra Noppies, taske fra Becksöndergaard, sneakers fra Adidas

Jeg faldt for denne skjorte på grund af det fine orkideprint, og så er jeg generelt begyndt at kigge lidt mere på skjorter, da jeg så småt er ved at forberede mig på at gøre garderoben lidt mere ammevenlig 😉

Nu vil jeg gå ud og varme rester til aftensmad. Jeg har været dejligt forudseende og lavet rigeligt mad, så jeg slap for at stå og kokkerere. I stedet er energien blevet brugt på at bage på gensyn-kage til mine kolleger. Jeg har ikke tid i morgen, da jeg skal til sidste omgang fødselsforberedelse hos APA, så nu er den klar til på fredag, hvor jeg har sidste arbejdsdag inden barsel!

Resten af aftenen skal bruges på strikketøj og “Den store bagedyst”, så kan mormor her vist ikke bede om mere 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga