(gårs)Dagens outfit: Print-mania

Go’ weekend!

 photo flowers.jpgJeg sender lige en virtuel buket til jer, alle mine kære læsere, med ønsket om en dejlig weekend! Selv er jeg i sommerhus med venneflokken, og jeg håber da, at vejret er bare en smule med os. Det er om at nyde sensommeren, inden efteråret for alvor er over os. Selv om efteråret da ikke er helt slemt 😉 Så står den nemlig på syslerier til den helt store medalje. Jeg har planer om at strikke, sy og bage. Faktisk kan efteråret bare komme an – selv om jeg kommer til at savne at hoppe i alle regnbuens farver kombineret med solbrune ben. Og friske blomster er heller ikke helt det samme om efteråret/vinteren 😉

I kan se de tre outfits i deres helhed HER, HER og HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Print-mania