Coin purses

Recap 2011: Januar, februar og marts

PhotobucketJANUAR: Jeg fejrede nytår med stjerner på det ene kindben. Jeg flyttede sammen med hr. kæreste og fandt de gode argumenter frem, så jeg kunne få mest garderobeplads. Jeg fik en fin æske lavet af ham den søde, så jeg kunne opbevare alle mine postkort fra ham i den. Jeg var helt vild med katte og kraver. Jeg fablede løs om Elin Klings kommende kollektion for H&M. Jeg lavede ferskensuppe med rejer og karry. Jeg spiste lækre cupcakes fra Agnes Cupcakes. Jeg så frem mod sæsonens helt store color blocking-trend. Jeg købte en læder-tee på udsalg i H&M.

PhotobucketFEBRUAR: Jeg overraskede min kæreste med hjemmelavet middag (tre retter!) på hans fødselsdag. Jeg fablede om hverdagsmakeup. Jeg købte fin cardigan med color splash i Zara. Jeg var til fint Essie-event. Jeg fejrede to års-dag med hr. kæreste. Jeg fandt god og billig øjenskyggepalette fra Wet n Wild. Jeg viste, hvordan jeg renser makeup-pensler. Jeg peppede et outfit op med en statement-halskæde. Jeg lavede sprøde og lækre forårsruller.

PhotobucketMARTS: Jeg fyldte 25 år. Jeg blev overrasket med picnic i zoo. Jeg hoppede i et outfit a la 3.1 Phillip Lim. Jeg købte en kysring, der har siddet på min finger lige siden. Jeg var (igen og er stadig) vild med neonpink. Jeg lavede moo shu. Jeg var glad for min grå sweatshirt fra American Apparel. Jeg bagte lækker, lækker rasberry cheesecake brownie. Jeg hamstrede pink.

2011 var et fantastisk år, og her ser I de første tre måneder i snapshots. Stay tuned for del 2 ud af 4…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coin purses