Dagens outfit: Blonder og strik

Recap 2013: Oktober, november og december

Så er vi nået til fjerde og sidste afsnit af tilbageblikket på året 2013 – hvis 2014 bliver bare halvt så rart, så er jeg en happy camper 🙂

 photo OKT_2013.jpgOKTOBER: Jeg var kødfarvet i Kødbyen. Jeg drømte om verdens pæneste sengetøj. Ever! Jeg købte en pink frakke. Jeg var i lag på lag med striber. Jeg hapsede den perfekte vinterkjole fra Carven. Jeg fantaserede om at male en væg pink i min lejlighed. Jeg tippede om verdens bedste varme chokolade. Jeg hoppede i vinmark, fordi bloggen fyldte seks år. Jeg hoppede på det mest rare pink tørklæde fra FWSS.

 photo NOV_2013.jpgNOVEMBER: Jeg miksede striber. Jeg delte en opskrift på en vintervenlig risvælling med kylling. Jeg tilføjede en Yvonne Koné-taske til den lange liste over tasker, jeg drømte om. Jeg delte mine julegaveønsker. Jeg begyndte at strikke igen. Jeg miksede leopard og pink. Jeg tippede om rare læbepomader. Jeg jagtede en fin kurv til mit strikketøj. Jeg savlede over pink Birkenstocks.

 photo DEC_2013.jpgDECEMBER: Jeg bagte masser af lækre, sprøde julekager. Jeg var mildt besat af neonpink julepynt. Jeg vindueskiggede kjoler til julefrokost med 20’er-tema. Jeg drømte om alt for pæn sweatshirt fra Stella McCartney. Jeg delte mine bedste suppeopskrifter. Jeg satte print på print. Jeg havde pastelfarvet julepynt i porcelæn og papir. Jeg gik all-in på udklædning til julefrokost. Jeg ønskede jer alle et godt nytår – og ser frem til endnu et med jer alle på Mode Med Mere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blonder og strik