Udsalg hos ASOS

Recap 2015: April, maj & juni

Så er det blevet til til anden del af recap 2015, når jeg ser disse billeder, må det altså snart gerne blive forår 😉 I kan se første del HER.

 photo recap-april2015.jpgAPRIL: Jeg drømte om lyserøde solbriller. Jeg kreerede den lækreste lagkage med karamel. Jeg var semi-besat af maxi-nederdele. Jeg tippede om de bedste solcremer til ansigtet. Jeg filmede en video, hvor jeg viste mit sminkebord frem. Jeg lunede op over for turbaner. Jeg udvidede samlingen af Stine Goya-kjoler. Jeg købte drømmeskoene. Jeg malede et fad med en æltekat på.

 photo recap-maj2015.jpgMAJ: Jeg var vild med farvet eyeliner. Jeg savlede over Louis Vuitton-taske med palmeprint. Jeg lavede et overblik over de asiatiske opskrifter på bloggen. Jeg tippede om gode hudplejeprodukter i pæn, pink emballage. Jeg købte solbriller fra Miu Miu. Jeg jagtede jakke på eBay. Jeg iklædte mig masser af pink. Jeg fortalte om årets ferie. Jeg drømte om at opdatere weekendtasken.

 photo recap-juni2015.jpgJUNI: Jeg lovpriste pink, palmer og print. Jeg drømte om det smukkeste armbånd fra RedLine. Jeg delte 10 random facts om mig selv. Jeg indrømmede, at jeg var besat af leopardprikket fodtøj. Jeg tippede om rare steder i Key West. Jeg var sommergul. Jeg købte det fedeste palmesæt. Jeg investerede også i et par pink Birkenstocks. Jeg delte pæne billeder fra Blue Ridge Parkway.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos ASOS